• Slider iimage
  • Slider iimage

Over Ons

Het team van Villa in Ostuni zal er alles aan doen om je verblijf in Ostuni zo aangenaam mogelijk te maken. In de Villa ligt een lijst met tips en adressen van de lekkerste restaurants, de beste strandtenten, de mooiste winkels en alle leuke uitjes in de buurt. Na je boeking ontvang je alle informatie, de telefoonnummers en de locatie.  Vergeet niet Martina tijdig je aankomsttijd te laten weten. Veel plezier.

May-Britt

May-Britt heeft in Rome gewoond en is een echte Italië liefhebber. Ze komt al sinds 2006 in Puglia en dan met name in Ostuni en de Valle d’Itria. Zij heeft dan ook de leukste tips voor je. Om haar liefde voor Italië nog meer te delen, is May-Britt Italiamo.nl gestart. Een online magazine over alles wat Italië zo leuk maakt.

Martina

Martina regelt alles rondom de incheck voor Villa in Ostuni. Martina is een echte Italiaanse maar spreekt ook uitstekend Engels, dus dat is wel zo makkelijk. Weet wel: op het platteland in Puglia is de telefoonverbinding niet altijd even best, dus mocht je Martina niet meteen te pakken krijgen, stuur dan even een Whatsappje.

Mimmo

Schrik niet als er een vrolijke Italiaan het terrein op komt rijden. Dat is Mimmo. Hij onderhoudt het huis, de tuin en het zwembad. Maar meestal zie je hem niet. Mimmo spreekt alleen Italiaans, maar met wat gebarentaal kom je een heel eind. Overigens, met een goede caffè kun je hem altijd blij maken.